AvanTgarde
(2019 - Hans)
AvanTgarde
(1978 - heden)


In oorsprong bestaand uit twee broers, een stofzuiger en een met water gevulde zinken teil, en een drummer zonder metronoom
AvanTgarde
(2019 - Luuk)
  Na een hibernatie-periode van veertig jaar gaat het nu eindelijk gebeuren: In 1978 maakten Pim en ik samen met onze Monad-drummer en vriend Luuk de Weert een aantal ijzingwekkende avantgarde opnames onder de titel 'Two-dimensional cows in a bright green meadow'. Het is altijd mijn wens geweest om deze opnames op te poetsen en aan te vullen met een serie nieuwe atonale producten. Met de bedoeling om hierbij Luuks interessante visioenen van 'trillende zinken platen in een water bassin te laten zakken onder geloei van meerdere ronkende stofzuigers' volledig tot zijn recht te laten komen. Ik heb er ontzettend veel zin in om de storm, die altijd in mijn hoofd raast, nu eens ongebreideld te laten woeden.


Luister naar Impromptu 2N-giNes - NoiÇe wp022
Vanaf 2017 zijn de opnames gestart voor een soundscapes-project samen met slagwerker en vibrafonist Luuk de Weert in het sfeervolle Zeist. Hierbij zal het muzikale deel omlijst worden met panoramische (en andere) fotokunst (voorproefje).

Zoals het zich nu laat aanzien, zal er in de loop van 2019 een dubbel-CD met soundscapes verschijnen van Luuk de Weert & Hans Thiemens - onder de naam NoiÇe - met de titel N-giNes.
Vanaf eind 2017 tot heden zijn met veel enthousiasme prachtige, filmische soundscapes opgenomen en samengesteld met behulp van pure data soundsystems.
Speciaal voor de geduldige luisteraar, die hier meer dan even de tijd voor wil nemen!!!
Een wensdroom van 40 jaar geleden komt uit!

Luister naar Engine HL4-1(parts)


Op 1 juli 2019 is de eerste dubbel-cd van NoiÇe verschenen, een serie geïmproviseerde soundscapes van Luuk de Weert en Hans Thiemens, die zijn samengevoegd tot zogenaamde N-giNes. Het gaat hier niet om Muziek zoals gebruikelijk, maar om Noise!
Als kers op de taart staan hier onder voor de liefhebber 5 extra N-giNes klaar om te downloaden.

Bonus CD:
Nieuwe soundscapes zullen volgen, echter niet als N-giNes, maar in vernieuwde vorm.
Wordt vervolgd.

traxx>>
 
You can order cd's at: tiemwerk1@caiway.nl
or

06 - 290 60 600
<< terug
warthog productions 2005